Улога на машината за чистење ПХБ

Машина за чистење ПХБможе да го замени вештачкото чистење ПХБ, заедно со зголемување на ефикасноста и да обезбеди квалитет на чистење, од вештачкото чистење попогодно, кратенка, машина за чистење ПХБ за чистење на преостанатиот флукс низ растворот, лимени мониста, темно валкана ознака итн. контаминацијата на површината, преку предностите на чистењето, чистата површина на ПХБ и без загадување, може ефикасно да ја подобри доверливоста на производот.

Покрај тоа, ние исто така обезбедувамечелична мрежа чистаинг машина.

 

Еве ги карактеристиките на нашата машина за чистење ПХБ:

  1. Дизајнот на модуларен тип на фиока, чистење со четка или чистење со четка со ролери се синхрони прекинувачки режим во секое време според потребите на различна работа, флексибилност.
  2. Систем за контрола на PLC, контролен панел HMI, полесна работа.
  3. Употребата на спирална четка со голема брзина може да ја подобри чистотата и да ја заштеди потрошувачката на леплива хартија за прашина.
  4. Користете висококвалитетен валјак за чистење за да обезбедите најдобар ефект на чистење и работен век.
  5. Структурата на пренос на спојката на патент, е попогодна за работата на машината и подолг работен век на компонентата.
  6. Дизајн на фиока од типот на група ролери и група за поддршка за лесно ракување и одржување.
  7. Може да се користи поддршка со рамно дно за рамен контакт ПХБ, попогодна за ефектот на чистење.
  8. Уред за предупредување со три бои за да обезбеди различни информации за предупредување.
  9. SMEMA компатибилен.

NeoDen обезбедува aцелосна SMT склопна линијарешенија, вклучувајќи SMT рерната за обновување, машина за лемење со бранови, машина за собирање и ставање, печатач за паста за лемење, рерна печка, натоварувач на ПХБ, истоварувач на ПХБ, прицврстувач на чипови, машина SMT AOI, машина SMT SPI, машина за рендгенски зраци SMT, опрема за склопување SMT, производство на ПХБ Опрема SMT резервна делови, итн секаков вид SMT машини што можеби ќе ви требаат, ве молиме контактирајте не за повеќе информации:

Жеџијанг NeoDen Technology Co., Ltd

Веб:www.smtneoden.com

Е-пошта:info@neodentech.com

Машина за чистење ПХБ


Време на објавување: јануари-08-2021 година

Испратете ни ја вашата порака: